Magiska ögonblick

Jag samlar på magiska upplevelser, ögonblick och platser.

Idag har varit en så väldigt fin dag, först så jobbade jag ett par timmar på SATS Kompassen och det var kul. Jag gillar verkligen att jobba på lördagar. Det är lite lugnare tempo och man hinner prata längre med våra medlemmar. Idag hjälpte jag 3 personer att teckna medlemskap och komma igång med sin träning – härligt!

På eftermiddagen fixade jag tacos och jag och Lukas tittade på mello tillsammans och körde vår vanliga röstning – hiss eller diss. Det har varit en väldigt fin lördag och jag har känt mig sådär nöjd och tillfreds. Magiskt bra helt enkelt.

Skärmavbild 2016-02-20 kl. 23.11.43

Jag letar efter nya magiska platser. Losinj är i mitt hjärta men det är klart att det finns fler ställen. I sommar hoppas jag komma iväg och kustvandra i Cinque Terre i Italien. Om ryggen fortsätter hålla i sig och bli starkare och bättre ska det inte vara några problem. Jag har länge velat åka dig, jag tycker det ser helt ljuvligt ut.

Skärmavbild 2016-02-20 kl. 23.11.10

Imorgon ska jag till kyrkan igen och det har nästan blivit veckans höjdpunkt. Jag går därifrån lite mer harmoniskt och lite mer i balans. Jag älskar stillheten som jag får där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s