Welcome weekend.

Då kickar vi igång helgen. Imorgon jobbar jag ett par timmar och det ska bli kul. Jag gillar att jobba lördagar. Det är lite lugnare och jag får gott om tid att prata med mina medlemmar. Det är fint. På kvällen ska jag och Lukas hem till Therese för att titta på mello och äta något gott. Söndag är det kyrkan och träning som står på schemat. Det blir en bra helg. Om det är fint väder på söndag så ska jag försöka komma ut i naturen lite också.

Jag måste också avsätta lite tid i helgen till att göra veckans uppgifter på min utbildning i entreprenörskap. Helgens uppgift blir att sätta ihop 3 st koncept för workshops/kurser.

Jag kikar lite på hur jag ska lägga upp hösten. Jag har inte helt landat i något ännu men det kommer bli bra. Jag känner mig ganska trygg med den tanken och det är skönt. Ingen stress eller oro. Våren kommer gå till att spara ihop en buffert för att ha i reserv till höstens olika projekt som jag vill göra.

Jag längtar så mycket till våren, solen och fåglar som kvittrar. I vår ska vi också göra en ombyggnation och renovering på Kompassen – det blir ljuvligt. Som jag längtat!

Men först vara lite här och nu. Jag ska runda av kvällen med en bok.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s