Ready to fly

Idag har jag tagit ett viktigt beslut och det känns gott. Jag har funderat fram och tillbaka länge nu men det känns som om jag äntligen landat i processen och har en plan för framtiden. Hösten kommer bli väldigt spännande! Jag har inte vägen helt klar för mig ännu, då jag har ett par olika alternativ men oavsett kommer det att bli riktigt bra.

Jag kan göra mer och vill göra mer. Min styrka är service, försäljning, coacha, inspirera och motivera personal. Det vill jag göra mer av i framtiden. Jag har en pågående dialog med min chef ang fortsatt utveckling i företaget så vi får se var saker och ting landar till slut.

Jag har jobbat i träningsbranschen i mer än 20 år. Jag har alltid älskat att gå till jobbet. SATS har verkligen varit en superbra skola och jag har lärt mig så otroligt mycket. Jag har även haft förmånen att ha många olika roller i företaget – från att driva ett litet center Landala till Göteborgs flaggskepp – SATS Kompassen. Jag har även axlat rollen som regionchef, vilket var otroligt lärorikt. Vem kunde tro att jag en dag skulle komma att älska siffror och resultatrapporter :-)

Helt klart vill jag fortsätta jobba med service, försäljning och ledarskap men kanske det är dags att lära mig en annan bransch? Hotellbranschen har alltid lockat mig. Jag älskar miljön, mötet med människan och att få leverera det lilla extra, även om det bara är för en natt.

Förändringens vind blåser och jag välkomnar den. Nu ska jag förbereda en presentation för morgondagen då jag ska hålla en workshop i försäljning för våra medlemsvärdar.

Sov gott.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s