Ledig helg

Ledig helg – så välbehövligt. Jag ska få in ett träningspass både idag och imorgon, men annars ska jag bara försöka ta det lite stilla och hämta kraft inför en ny månad. Februari kommer också innehålla ett högt tempo.

Jag har inga direkta planer för lördagen. Imorgon ska jag till Betlehemskyrkan och lyssna på Cissi Glittvik. Jag är inte troende men tycker kyrkan är en fin plats att stilla sig på. Dessutom berör Cissi alltid så mycket så hoppas på en värdefull stund. Efteråt får jag sällskap av Marita på mitt träningspass. Det blir grymt!

Jag försöker hitta en balans med aktivitet/vila/kost men veckan hittills har mest varit kaos. Fick hemleverans av VV matkasse i måndags men först igår lagade jag mat hemma. Hela veckan har gått i ett, jag har jobbat tokmycket och kommit hem sena kvällar. Jag vill ändå försöka äta bra hemlagad mat istället för restaurangmat eller i sämsta fall hoppa över middagen och trycka i mig mackor. På måndag gäller nya tag! Det har ju verkligen fungerat så bra innan så det finns ingen anledning till att jag inte ska fortsätta resan jag påbörjat.

Dags att ta mig upp, starta igång dagen och göra en god frukost. Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s