Då har vi kickat igång januari

Trettondagsafton och det blev ett åka av som heter duga. Vi har idag haft tokmycket på jobbet och jag har befunnit mig i adrenalinkoma hela dagen. Härligt med alla nya medlemmar som vill komma igång och träna, bli piggare och må bättre!

Imorgon ska jag unna mig att vara ledig då det är röd dag. Lukas kommer och det blir mysigt. Innan ska jag möta Marita och vi ska träna i gymet tillsammans. Blir toppen!

Av erfarenhet vet jag att januari månad är crazy för mig så det gäller att jag fyller på med träning, rätt kost och vila för att orka. Igår fick jag hemleverans av City Gross VV matkasse och det kändes superfräscht. Jättenöjd! Ska bli kul att testa lite nya recept också. Mycket ekologiskt och färska råvaror på kött, kyckling och fisk. Det underlättar mycket för mig då jag slipper bära tung för ryggen och spara tid i köket. Dessutom kommer jag äta bättre istället för att trycka i mig en massa mackor.

Skärmavbild 2016-01-05 kl. 22.29.38.png

Recept vecka 1

Skärmavbild 2016-01-05 kl. 23.43.40.png

Jag hade invägning igår med min personliga tränare och det går åt rätt håll, jag hade minskat 2 cm i midjemått, och blivit 5 år yngre enligt mätningen :-) Jag klarade också av att köra med trx:en igen. Härligt!

Nu ska jag slökolla på netflix innan John Blund kommer. Sov gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s