Goodbye 2015. Welcome 2016.

Årets sista dag på 2015. Jag har tränat och jobbat ett par timmar och ska göra detsamma imorgon. Jag utgår från att det kommer bli hyfsat lugnt på jobbet imorgon men desto mer att göra på måndag då alla ska ta tag i sina liv och nyårslöften. Samma visa varje år.

2015 var verkligen en resa T&R till hell och jag hoppas så innerligt att 2016 är lite snällare och varmare. Det tror jag. Ryggen känns så mycket bättre, jag är igång med träningen.

Jag skrev ett par rader till en kär vän och fick ett par varma rader tillbaka.

Du har levt ditt liv så gott Du kunnat utan att låta din bakgrund definiera dig. Du är mer än din soliga fasad, du är den också men du kan tillåta dig att vara och känna mer. Först i det har du tagit ett avstamp i att vara din egen, äga dig själv. Det som har varit har varit men Du har kontroll och en ny form av acceptans. Du har tagit ett jättekliv i din personliga utveckling och Du har inte gjort det tack vare någon sabla självhjälpsbok eller annat som med floskler bara tröstar och rättfärdigar. Du har tagit ett äkta steg själv, du har blivit lite mer av allt Du verkligen är och det gör dig till en större människa. Just nu har inte bara den lilla Jessica kommit ikapp det nya omfånget som du är. Du är mer, våga vara det.

Jag tar med mig ovan ord in i 2016. Känner tillit för vad som komma ska. Livet är som det är och blir som det blir.

Ett Gott slut på 2015 och ett Gott Nytt År.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s