Juldagen och 55 min löpning

Jag hade en fin och stilla julafton. Lukas var hos sin pappa och det var lite tufft. Vänjer man sig någonsin att fira julen utan sina barn?

Idag när jag vaknade behövde jag stilla min oro lite och gick till gymet och tränade och det blev ett nytt PB – 55 min löpning på hastighet 8 km/h. Jag springer som bäst på tom mage, det är alltid då jag har som mest energi. Efter tränade jag lite övningar för rygg och bål. Jag kände mig stark i ryggen! Ljuvligt. Kan ni fatta att faktiskt sprang 55 min?! Peppar peppar men jag vågar knappt tro på det, men kan det vara så att min rygg faktiskt håller på att läka och bli bättre nu? Ja, bättre är den ju såklart annars hade jag aldrig kunnat springa så länge.

När jag kom hem tog jag ett varmt skönt bad och sov en stund, jag sov så dåligt i natt och kände att jag behövde få lite mer sömn. Skönt med ledig helg. Imorgon blir det sovmorgon!

Jag har nu beställt hemleverans från CityGross – en matkasse för 5 dagar 4 personer. Det är ju lite för mycket mat för bara mig och Lukas men tänker att jag kan ha lunchlådor och frysa in det som blir över. Första leverans blir den 4 januari. Jag har sista tiden slarvat så otroligt mycket med min mat och käkat en massa mackor och annan skit istället för att laga mat så detta är nog hjälpen jag behöver just nu. Det kostar 649 kr för 20 st portioner, vilket blir 33 kr per portion och det är ju jättebra! Jag tror inte att det är dyrare att handla på detta sätt eftersom du handlar färre gånger i den lokala butiken. Fördelen är ju också att middagarna blir varierade då jag kommer att få prova en massa ny recept. Idag handlar jag på Hemköp varje dag och oftast stoppar jag ju ner lite andra varor som jag kanske inte behöver. Det tillkommer 50 kr i hemkörning men då passar jag på att handla toa- och kökspapper också. Skönt att slippa bära på det.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s