45 minuter – bring it!

Nu jäklar i min låda. I måndags gjorde jag min längsta intervall hittills – 45 min. En ökning med 15 minuter alltså. Jag hade kunnat springa längre men jag var tvungen att avbryta för ett telefonmöte som jag var tvungen att delta på. Kände mig så otroligt energisk och stark i ryggen. Ett vinnande koncept för mig verkar vara morgonträning på tom mage – då har jag som mest energi konstigt nog.

Så ljuvligt att sedan njuta av en dusch och äta frukost. Idag hade vi platschefsmöte i vår region och det var härligt att träffa alla kollegor igen. Jag är taggad inför januari! Vi kommer ha riktigt håriga mål men det gillar ju jag. Jag håller redan nu på att planera för en stark start och involvera teamet.

Dagarna går så tokfort. Ofattbart att det imorgon redan är onsdag. Min nya rutin är att försöka komma i sängs innan kl 23:00. Jag är en nattmänniska och är oftast väldigt kreativ och idérik på kvällen men jag mår bra att få lite mer sömn.

Så jag säger god natt. See you another day!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s