Längtar efter vardag.

Jag längtar efter ett sammanhang. Att få dela min vardag. Någon som frågar hur min dag varit. Någon som bryr sig om. Någon som jag kan bry mig om. Någon som kommer hem. Någon att komma hem till.

Jag har funderat fram och tillbaka nu i nästan ett år. Hur vill jag leva mitt liv? Vilka personer vill jag ha nära? Vad är det som betyder något när det verkligen gäller.

Jag börjar sakteligen landa i något. Jag vet inte vad som är rätt men det enda jag vet är att jag inte vill ha det som jag har det just nu.

Jag valde en annan riktning i livet som inte fungerade. Jag lyssnade på mitt hjärta och gick min väg. Det som kändes så rätt blev så fel. Kanske för att jag inte kunde släppa taget helt. Jag var inte där. Så mycket smärta och sorg över det som aldrig blev. Jag vågade inte ha tillit. Jag var livrädd. Allt gick sönder och nu sitter jag här med tejp och klister. Försöker reparera och laga det som är trasigt.

Även om jag aldrig kan få tillbaka det som varit, så kanske det kan landa i något bättre framöver? Kanske det fanns en mening med allt? Jag vill tro det i alla fall. Only God knows.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s