Marsa Alam – Three Corners Sea Beach Resort

Nu har jag kommit hem efter en vecka i Marsa Alam. Vi reste ospecificerat och hamnade på Three Corners Sea Beach Resort med all inclusive. Det är rankat som trestjärnigt och det stämde bra. Vi betalade bara 3000 kr för resan och för de pengarna är jag faktiskt väldigt nöjd.

Plus:
Ligger nära havet med en brygga ut till ett rev för snorkling
Toppen för barnfamiljer då ena delen består av en aquapark.

Minus:
Dålig mat
Superkasst wifi

Det var faktiskt första gången jag någonsin haft hemlängtan. Jag vet inte varför jag hade det men det var som om jag inte riktigt hade ro att koppla av. Kanske för att jag också varit sjukskriven en månad innan och nu känner mig lite rastlös. Jag längtade efter att komma hem till vardagen. Hur lyxigt är inte det? I hela mitt liv har jag längtat efter att trivas i vardagens lunk och nu gör jag det. Hur som helst så blev det lata dagar vid poolen och vid havet. Superskönt! Jag bokade även in flera behandlingar – 3 st helkroppsmassage, manikyr och pedikyr.

Vi hade verkligen otur med resan både på ut och hemresan. Planet var försenat nästan 3 timmar på utresan. Vi hade redan boardat planet när de upptäckte att de hade strul med utrustningen och de fick flyga in en reservdel från Köpenhamn. Resan hem blev 2 timmar försenad. Det var kraftiga vindar och vi blev tvingade att mellanlanda i Wien för att tanka planet. Så surt!

Skärmavbild 2015-12-03 kl. 21.30.35

Skärmavbild 2015-12-03 kl. 21.30.54

Skärmavbild 2015-12-03 kl. 21.29.52

Skärmavbild 2015-12-03 kl. 21.30.08

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s