Back in business.

Nu har jag arbetat 2 dagar och det har varit jättebra. Dock har jag varit väldigt trött när jag kommit hem så jag har fått sova en stund efter jobbet. Jag slocknade direkt. Det är ett tecken på att jag inte är helt återställd men jag ska såklart göra mitt bästa. Jag jobbar ju bara halvtid denna veckan sedan har jag ytterligare en vecka ledigt i Egypten innan jag börjar arbeta heltid igen.

Igår tränade jag på Landala och gjorde min längsta intervall hittills med 25 min löpning. Jag springer inte snabbt utan 8 km/tim så det är mer joggning än löpning. Vilken ljuvlig känsla det är att klara av det för ryggen. Knät bråkar lite med mig och det är trist. Målet är att kunna springa 1 mil på sikt. Det kommer dröja men jag tar det sakta.

Idag kommer Lukas till mig. Det blir mysigt och jag längtar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s