Nystart

Nu har jag varit hemma i 3 veckor och det har verkligen varit de värsta veckorna i hela mitt liv på många plan utan att gå in på några detaljer. Men nu är jag så jäkla trött på att vara ledsen och trött så jag bara måste få till en förändring om jag inte ska gå under. Den förändringen kommer nu. Jag känner det tydligt.

Imorgon börjar jag jobba igen och det ska bli fantastiskt skönt! Få komma tillbaka till härliga kollegor och ett sammanhang. Första veckan jobbar jag bara 50 % så jag har tid att komma in i rutinerna igen. Jag vet redan nu vilka förändringar jag behöver göra för att det ska fungera bättre framöver. Jag känner mig väldigt taggad och målmedveten!

När det gäller det privata kan jag inte säga att jag landat i något ännu men jag lipar i alla fall mindre och mindre. Jag känner mig inte lika skör och den värsta sorgen har lagt sig. Jag har lite lättare att andas.

Ibland måste man bara släppa taget även om det är svårt. Jag kan klänga mig fast ett tag, Gud, jag kan verkligen kämpa för det jag tror på, men om jag märker att jag är den enda som ror båten framåt ger jag till slut upp. Men det är så extremt svårt att lämna när man fortfarande älskar. Ja, den här historien är inte över på långa vägar men jag litar till processen. Det kommer bli bra. Till slut.

Skärmavbild 2015-11-15 kl. 22.51.12

Nu behöver jag se till att vara lite mer snäll mot mig. Göra saker som får mig att må bra, umgås med människor som ger mig energi. Jobba smartare men bli duktigare på att stänga av jobbet när jag sedan är hemma. Vara mer närvarande med Lukas. Lägga bort telefon och dator när jag är med honom. Fortsätta träna! Att svettas är som prozac för mig nu! Det är verkligen medicin för både kropp och själ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s