Final PT Challenge!

Då har det gått 10 veckor och PT challenge är därmed avslutad. Jag har tränat med PT 3 ggr/veckan inriktning rehab för ryggen och sedan har jag tränat själv utöver det. Mest promenader eller träning med pilatesbollen.

Mina resultat:

Vikt: – 6 kg
Midjan – 5 cm
Fettprocent – 5%

Jag kan springa intervaller totalt 30 min på löparbandet, jag klarar plankan och kan göra armhävningar på knä. Detta är något som jag inte alls kunde göra innan pga diskbråcket, så även om det går extremt lååångsamt så rör det sig i alla fall åt rätt håll.

Eftersom jag inte kan köra högintensiv träning är jag nöjd med mina resultat. Egentligen ska man ju gå på ”diet” under dessa 10 veckor men det har jag inte gjort. De första veckorna körde jag superstrikt men efterhand tog jag ett beslut om att jag vill ha en varaktig minskning och något som fungerar för mig på lång sikt. Jag älskar god mat och vin så vill inte vara utan det. Jag har tänkt på vad jag ätit men inte haft några förbud. Jag har dragit ned på alkohol och sötsaker och ätit mindre portioner. En minskning på ca 0,5 kg i veckan är en stabil viktminskning. Jag kommer att fortsätta träna och fortsätta tänka på kosten framöver. Mitt mål är att gå ned ytterligare 5 kg till nyår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s