Upp som en sol. Ned som en pannkaka.

Blää! Idag är jag skör igen. En sådan där dag då ingenting hjälper – jag vill bara lipa. Jag hade ont i ryggen redan på morgonen och jag märker hur väl det hänger ihop med hur jag mår. Jag önskar jag hade en strategi för att inte låta mig påverkas så mycket. Jag var på gymet i 2 timmar för att försöka komma i lite mer balans! Körde först en timme PT ryggfokus med Elias och sedan promenerade jag 60 min på löparbandet. Sprang 10 min men kände ganska snart att jag hade för ont för att fortsätta.

Förhoppningsvis kommer jag iväg på en resa till Egypten i slutet av november. Jag har hittat en billig all-inclusive resa för endast 3000 kr och väntar nu bara på att få beviljad ledighet från min chef. Jag håller tummarna! Lite sol hade varit så skönt innan jag startar igång att jobba 100 % igen. Jag hade kunnat resa varje månad om jag hade möjlighet. Det finns inget bättre enligt mig. Jo, att vara i min älskades famn hamnar högst på min lista. Men då det inte är ett alternativ kommer en resa på en andra plats.

Skärmavbild 2015-11-10 kl. 15.44.34

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s