En fungerande vardag.

Idag fick jag reda på en sak gällande Lukas som gjorde mig så otroligt ledsen och jag kommer att behöva lägga mycket mer tid på vår relation framöver. Det innebär att jag inte kommer att jobba hemifrån kvällar när jag har honom, inte heller sitta med datorn eller telefonen. Tvätt och städning får vänta tills jag lagt honom. Jag behöver helt enkelt vara mer närvarande. Dessutom tror jag det är bra för mig att inte jobba hemifrån på kvällarna så att jag faktiskt kan släppa jobbet och få lite återhämtning. Jag vill inte gå tillbaka till mina gamla mönster.

För övrigt fick jag min ledighet beviljad så den 25 november reser jag till Egypten en vecka igen. Det blir perfekt att få ladda med lite sol innan jag börjar jobba 100 % igen. Tre tusen kr för en vecka all inclusive är ju pinsamt billigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s