Fin helg

Min helg har varit himla fin och jag mår faktiskt lite bättre. Så skönt! Det har varit en social helg. I fredags var jag en sväng på John Scotts på AW och firade Tess litegrann.  I lördags hade jag Caroline och Elin här på mat och vin. Söndagen startade jag med 2,5 tim promenad i Änggården och kvällen tillbringades i trevligt sällskap. Vi lagade en supergod köttgryta som fick stå och puttra ett par timmar. Tyvärr var jag så trött att jag somnade i soffan framför filmen.

I morse var jag på behandling hos Niklas eftersom jag har väldigt ont i mitt knä. Han är så grym och jag känner stort förtroende för honom. Senare träffade jag Elin och vi var och promenerade en timme i Slottskogen och åt sedan lite mat hemma hos mig. Nu har jag varit och kört PT med Christel på Landala, duschat och ätit rester av gårdagens gryta. Så himla god! Nu ska jag ha en stilla kväll hemma då Lukas är hos Stefan och se klart på filmen som jag somnade till igår.

Detta är också sista veckan på PT challenge och jag känner mig nöjd med mitt resultat. Jag märker framför allt att jag jag är mycket starkare och mer uthållig nu. Det ska bli kul att mäta mig på söndag! I fredags sprang jag 20 minuter och ryggen kändes ok. Idag sprang jag 3 intervaller – 5 min, 8 min och 8 min. Totalt 21 min löpning. Jag kände mig stark och hade kunnat fortsätta bra mycket längre men jag tar det säkra före det osäkra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s