En dag i taget

Dagarna försvinner trots att jag inte gör något vettigt alls. Ja, vad är egentligen vettigt att göra nu när jag är sjukskriven? Jag antar att inte göra någonting är precis vad min kropp behöver. Den är trött. Häromdagen när jag skulle stretcha så vaknade jag av att jag frös. Jag hade somnat på golvet och sovit en timma! Jag är fortsatt snurrig och har svårt att tänka klart.

Igår startade jag dagen med en timmes promenad i Slottskogen tillsammans med Elin. Sedan åt vi frukost här hemma hos mig innan hon gick till jobbet. Vid lunch gick jag och tränade på Landala. På eftermiddagen kom Caroline förbi på en fika. Dagarna går sakta förbi.

Idag ska jag köra PT med Christel och sedan kommer Tess hit. Det är hennes födelsedag idag så jag ska försöka att göra en god 3-rätters middag till henne. Jag ska fundera ut vad jag ska bjuda på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s