Två steg fram och ett steg bak

Tisdag. Sanna flyttade i söndags så nu är det bara jag och Lukas här. Det blev tomt och det är ju inte så konstigt med tanke på att vi delat hem i 4 år. Det kommer bli bra. Jag har börjat att röja lite i Lukas rum och inreda Sannas gamla rum. Nu har jag och Lukas en våning för oss själva på 150 kvm. Veckorna han inte är här är jag helt själv. Det är lite galet faktiskt.

12189789_10153781103797578_8980582039619060536_n

Träningen går jättebra, igår utmanade jag mig och sprang intervaller 8 min á 2 set. Det kändes tyvärr i ryggen senare på kvällen så jag ska nog inte öka på för mycket utan ta det S A K T A. Det är så tråkigt! Jag vill bara ösa på.

Jag mår lite bättre idag. Känslan är två steg fram och ett steg bak, så oavsett så går det åt rätt håll. Gårdagen bjöd på fint sällskap och jag fick hjälp med att montera ihop mina stolar. Herregud vilken tid det tog, jag har verkligen världens sämsta tålamod när det gäller att läsa bruksanvisningar och montera ihop saker.

Jag har inga direkta planer för dagen. Snart ska jag köra PT med Christel och sedan på eftermiddagen kanske det blir en tur till Slottskogen. Det är skönt att komma ut en stund under dagen. Jag ska också försöka att rensa lite mer och lägga ut en del grejer på Blocket och i bortskänkes på FB.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s