Tacos and Tequila

Herregud vad jag sovit länge! Somnade vid 23:30 igår och vaknade vid 06:00. Lyckades somna om och vaknade kl 10:30! Det är 11 timmar! Min kropp behövde verkligen den sömnboosten. Lukas satt i vardagsrummet och tittade på en film när jag kom upp. Genast fick jag dåligt samvete och kände mig som en kass förälder. Så dumt det där egentligen.. Det hjälper väl inget/ingen om jag går runt och bär på en massa skuld och dåligt samvete. Jag har i så många år gått med skuld för så mycket. Det finns mycket skuld i en separation och vad det innebär för Lukas som inte kan bo med båda sina föräldrar utan tvingas leva varannan-vecka-liv. Jag hatar att han får den uppväxten och jag kommer aldrig att komma till ro i den tanken. Jag ville verkligen något annorlunda men livet tog en annan vändning. Då jag själv inte växt upp i någon kärnfamilj är denna typ av frågor brännheta för mig. Det gör ont. Men jag gör så gott jag kan. Det gör jag verkligen.

Idag kommer Sannas mamma hit och de ska börja packa i ordning Sannas saker. På eftermiddagen ska vi till tacos & tequila och äta lite. Jag ska försöka börja röja undan lite saker i Lukas rum också. Det är en tanke jag haft i 2 veckor nu men fortfarande inte fått tummen ur. Kanske jag kan lyckas idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s