Trött på att vara trött.

Fy fasiken vad jag är trött på att vara trött nu och jag är så förbannat trött på att vara ledsen. Det är bra att jag känner så här för ur det brukar det komma något bra. Det är då jag tvingas rycka upp mig och ta tag i saker igen.

Idag har jag promenerat 90 min i Slottskogen och kört PT på eftermiddagen. Träningen hjälper och lindrar. Idag hade jag väldigt ont i ryggen under promenaden. Jag hatar min rygg just nu. Idag kändes den väldigt sned och det är en jobbig känsla. Jag gick där på den jäkla promenaden och tårarna bara rann. Det känns så hopplöst och ibland tvivlar jag på att det ska bli bra. Jag kommer nästan inte ihåg hur det kändes att sova en hel natt eller att gå en dag utan värk.

Men det ska bli bra. Jag gör nu allt som jag kan för att påverka det i rätt riktning. Jag vilar, tränar och kör mycket rehab. Mer än så kan jag inte göra.

Jag är uttråkad och rastlös. Det är inte konstigt eftersom jag är vanligtvis är otroligt aktiv på jobbet, nätverkar i BNI och jobbar ofta hemifrån. Men nu gör jag INGENTING. Jag har lagt allt görande på is. Just nu försöker jag bara ta en dag i taget och vara istället för att göra. Jag har inte orken att vara produktiv, inspirerande eller kreativ. Min hjärna behöver vila. Jag sover fortsatt dåligt och det stressar mig att det inte blir bättre. Inatt somnade jag runt 02 och vaknade vid 06 (med sömntablett) Det suger. Imorgon ska jag tillbaka till läkaren och förlänga min sjukskrivning 2 veckor till med 100 %. Tanken var att jag skulle börja jobba nu på måndag 50 % men jag är tyvärr inte redo. Jag är alldeles för sliten.

Lukas har höstlov så jag ska försöka hitta på något kul med honom dessa dagar. På söndag flyttar Sanna och hennes mamma kommer hit till helgen för att hjälpa till att packa hennes saker. Det blir också en omstart på sätt och vis. Det var länge sedan jag bodde själv eftersom vi delat boende i 4 år.

Skärmavbild 2015-10-28 kl. 19.10.48

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s