Hej kaos!

Helgen har varit blandad. Igår så åkte jag till Hornbach för att kika in kakel för att kakla om i mitt kök. Jag köpte även lite nya växter, ett nytt duschdraperi och lite annat. Jag ska försöka fixa och göra iordning hemma nu när Sanna flyttar till Indien. Jag har inte gjort så mycket med min lägenhet eftersom min tanke har varit att flytta. Nu har jag bestämt mig för att bo kvar här tillsvidare.

På eftermiddagen kom det över mig igen. En vidrig tomhet och känsla av meningslöshet. Jag hatar känslan av att inte ha något sammanhang. Jag kraschade totalt och kunde till slut somna. Jag var helt slut.

Hösten är så vacker och i min djupaste avgrund njuter jag av höstens alla färger och vackra Moder Jord. Denna veckan är det höstlov och Lukas kommer till mig på onsdag. Jag längtar! Just nu är han mitt ljus i mörkret.

12182695_10153766016102578_2682330393927323128_o

Nu ska jag bara stilla mig lite och sedan ska jag gå till gymet och träna rehab för ryggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s