Dagarna som går…

Det är trist att vara hemma. Jag försöker ta vara på min ledighet. Idag har jag klippt håret och tränat. Otroligt skönt! Jag märker resultat i PT Challenge och jag har hittills gått ned 6 kg. Det är jag supernöjd med. Bara att fortsätta kämpa!

Idag har jag ett litet bakslag igen, det känns tufft men bara att ta sig igenom dagen. Antagligen för att jag sov så dåligt i natt, somnade inte förrän efter kl 02 och vaknade runt 05:30. Hade inte tagit någon sömntablett och då brukar jag alltid ha lite svårare att komma ner i varv.

Jag ska softa lite nu och sedan ska jag baka bröd. Det är faktiskt lite långtråkigt att vara hemma hela dagarna. Men jag antar att det är välbehövligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s