Lite lugnare.

Jag känner mig lite mer landad idag. Tack gode gud. Jag hade inte pallat en enda dag till i det här kaoset av känslor. Fy vad vidrigt.

Jag försöker fördriva tiden. Idag har jag kört ett PT träningspass med Christel, målat om mina sängbord hemma, varit på stan och shoppat lite, tvättat och städat. Nu är kl 20:00 och jag ska kolla på Homeland.

Imorgon ska jag ta en lång promenad i Slottskogen, rensa lite i Lukas rum och sedan träna lite bollövningar på kvällen när Lukas är på sin kung-fu träning. På torsdag har jag klipptid och på fredag har jag bokat in 90 min ansiktsbehandling. Det ska bli väldigt skönt! Jag går till en tjej som heter Jessica på Allékliniken och hon är helt klart bäst i hela Göteborg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s