Självhjälp släng dig i väggen!

Jag är vanligtvis en förespråkare över att välja sina tankar med omsorg eftersom dina tankar skapar din verklighet. Men vad gör man när det inte går? När man inte orkar eller kan sätta leendet på plats.

Alla år av studier och studerande i psykologi, KBT och personlig utveckling. Vad gjorde det för nytta när det verkligen gällde. Inte ett dugg. Jag kan inte välja glädje. Jag vill inte. Jag vill bara bryta ihop och tillåta mig att känna det jag känner. Lipa.

Ändå så har dagen idag varit så fantastiskt fin. Jag startade med att gå till gymet och träna. 30 min promenad på bandet med löpintervaller samt 30 min rehabövningar på pilatesbollen. Efter det träffade jag Elin och vi tog en promenad med Lukas i Botaniska Trädgården. Så otroligt vackert med höstens färger!

12120122_10153754523767578_4586508951460764614_o

När jag kom hem var jag helt slut och det brast igen. Tårarna bara kommer, det är omöjligt att hålla dem tillbaka. Jag tar mig ett varmt bad och låter det komma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s