Let it go.

I lördags skrev jag att jag kände att jag hade läget under kontroll och att mitt liv var i balans. Det skulle jag nog aldrig skrivit för jesus hur rörigt jag har det just nu. Både privat och på jobbet. Har nu satt en struktur för oktober månad på jobbet så det kommer att ordna sig. Nytt schema och nya rutiner men det privata hänger just nu på en väldigt skör tråd.

Det är ju inte så att livet är i balans och sedan 4 dagar senare hamnar man i en kris. Jag har haft det tufft ett par månader nu och jag har fortfarande inte landat.

Ibland önskar jag att jag kunde skriva helt fritt och öppet om vad som tynger mig ( som en dagbok utan censur men då jag inte vet vem som läser min blogg försöker jag att inte skriva allt för känsliga saker ) Samtidigt är detta en ventil för mig, kunna skriva ett par rader för att sortera mina tankar. Privat har jag haft det ganska rörigt en längre period men vissa dagar har jag mer kraft och ork helt enkelt. Andra dagar är det bara så mycket svårare. Som nu. Det skaver här och var. Det gör galet ont. Ikväll var jag tvungen att lipa lite, lätta på trycket. Jag borde förmodligen släppa taget men jag kan fan inte. Idag är inte den dagen.

På fredag åker jag till Stockholm för SATS Award. Vi är nominerade i tre kategorier så jag håller tummarna att vi tar hem något pris. Sedan blir det en hotellnatt i Stockholm innan vi åker hem tillbaka på söndagen. Nästa vecka åker jag tillbaka på visningsresa till Kroatien så det blir inte mycket tid till att landa här hemma. Full rulle hela tiden. Kanske det är bäst så jag slipper känna efter för mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s