Diskbråcket som spökar?

Inatt vaknade jag av akuta ryggsmärtor igen. Precis som i torsdags blev jag sedan grymt illamående och det kändes som om jag skulle kräkas. Jag har varit vaken sedan kl 01 och inte kunnat sova på hela natten. Eftersom jag igår mådde helt bra trodde jag först att jag åkt på maginfluensa men misstänker nu att det har något med ryggen att göra. När jag blev sjuk i torsdags så började hela förloppet med ryggont också. Just nu hatar jag min rygg som ställer till så mycket skit för mig! Jag ska försöka komma iväg till läkaren idag och höra vad de säger. Jag har även skickat ett meddelande till min osteopat för att höra vad han har för tankar och funderingar. Det blev till att avboka min PT tid idag och stanna hemma från jobbet. Åh vad segt!

Igår tog jag mig i alla fall ut för första gången på hela helgen och det blev en härlig promenad till Slottskogen. Vädret var helt ljuvligt och solen värmde riktigt skönt! Jag tittade även på en trerumslägenhet i Haga för ev byte. Den var i äldre stil med 3 kakelugnar och jag tyckte jättemycket om den. Enda kruxet var att badrummet var extremt litet och saknade badkar och tvättmaskin som jag gärna vill ha. Tyvärr får det inte plats heller. Lägenheten låg mot en parallellgata mot Haga Nygata och hade en mysig grön innergård. Jag tror faktiskt att jag skulle kunna trivas där. En perfekt hyra också på ca 7000 kr vilket innebär en sänkning för mig på ca 6300 kr i månaden, dvs nästa halva hyran av vad jag betalar idag. Vi får se vad som sker framöver.

Idag är rehab och stillhet som gäller. Det är lurigt med ryggont. Illamåendet gör att jag bara vill ligga i sängen eftersom jag vill kräkas när jag rör mig. Men ryggen mår som sämst av att vara still så det allra bästa för mig är att vara i rörelse eller ta en promenad. Vi får se hur dagen fortskrider.

11050105_10153702736687578_1591271933291240804_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s