PT challenge vecka 2

Då har vi snart klarat av de första 2 veckorna i PT Challenge. 8 veckor kvar! Detta var första helgen som jag var ensam på hemmaplan ( förra veckan var jag i Kroatien ) och med magsjuka i bagaget torsdag och fredag har jag bara haft stor lust att trycka i mig choklad och glass idag. Dagens stora utmaning kom när jag och sonen var på Hemköp och handlade och personalen gick förbi med ett gäng plåtar nybakade kanelbullar. Mmmm, vilken ljuvlig doft! Vanligtvis hade jag såklart köpt. Förmodligen två. Men inte idag.

Jag försöker dra ned på sockret och minska på andra onyttigheter. Ska tex försöka att inte dricka alkohol under utmaningen eftersom det innehåller onödiga tomma kalorier. Hittills har jag inte saknat att ta ett glas vin utan det går faktiskt jättebra utan.

Jag har kört 5 PT pass då ett gick bort när jag var i Kroatien. Däremellan försöker jag fylla på med egen träning som rehab för ryggen och promenader. I fredags när jag tränade hade jag jätteont i ryggen och med facit i hand så hade jag också någon skit i kroppen som gjorde att jag inte mådde bra. Jag kände mig väldigt skör och var inte med i matchen när vi tränade. På måndag är det dags igen.

12032077_10153700721687578_3920770554239453784_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s