En resa T&R till hell.

I torsdagskväll blev jag plötsligt väldigt frusen och illamående. Jag tog en varm dusch och var tvungen att lägga mig redan kl 19:00. Skickade ett meddelande till jobbet att jag kände mig dålig och förmodligen inte skulle kunna jobba dagen efter. Jag hade även BNI möte på fredagen så det blev lite att rodda med. Det är så himla jobbigt att man inte bara kan släppa allt när man blir sådär sjuk. Det är då jag saknar familjelivet som mest. Någon som roddar, styr upp och löser saker så att man bara kan få ta det lugnt och vara sjuk. På kvällen/natten kräktes jag som en tok. Frossa, ont i hela kroppen, feber och kräkningar. Min son Lukas är ljuvlig och hjälpte till så gott det gick. ( Det fick bli smörgåsar till middag för honom på fredagen då jag inte kunde ta mig upp ur sängen )

Idag på morgonen kände jag mig fortfarande svag men har piggnat till lite nu på kvällen. Så otroligt skönt att komma tillbaka till jordelivet. Det finns inget värre än magsjuka. Döden känns just då som ett enklare alternativ. En resa T&R till hell minst sagt.

Imorgon ska jag ta mig ut till Slottskogen för en morgonpromenad om jag orkar och känner mig bättre. Nu har jag fått i mig lite mat så känner mig inte lika svag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s