Time for a change

På måndag kickar vi igång. Jag har anmält mig till SATS Kompassen PT Challenge där jag under 10 veckor kommer att coachas och träna tillsammans med en PT 3 ggr/veckan. Just nu är det en känsla av skräckblandad förtjusning och motivation. Mest rädd är jag att detta bara ska addera ännu mer stress och press just nu, eftersom jag redan ligger på bristningsgränsen för vad jag mäktar med just nu. Å andra sidan så tror jag att mer rörelse och en bättre kosthållning också ger mig den energi som jag behöver för att orka mer!

Upplägget ser ut som följande.

Måndag – PT 60 min
Tisdag – PT 60 min
Torsdag – PT 60 min

Utöver ovan ska jag promenera 60-90 minuter 7 dagar i veckan samt förändra min kosthållning. För mig blir detta verkligen att gå från 0 till 100. Men gud vad jag behöver det. Jag trivs inte med mig själv just nu och det är ingen skön känsla. Time for a change!

Nästa vecka åker jag till Kroatien torsdag – söndag så det blir en utmaning redan första veckan. Men det är ju så livet är! Livet består ju av resor och annat som kommer i vägen så det handlar ju om att hitta en väg som fungerar på lång sikt även om detta nu blir min kickstart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s