Det första steget är taget.

Jag sitter här och planerar inför utmaningen och hur jag ska kunna lägga upp en långsiktig plan. Jag har nu gjort det allra viktigaste och det är att besluta mig för en FÖRÄNDRING. Jag har tagit mitt första steg mot bättre hälsa. Varje söndag kommer jag att planera för kommande vecka och göra matlådor. För min del är det A & O för att lyckas. Jag äter kasst när jag inte har planerat för att äta bra.

att starta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s