Kan jag trycka på pausknappen nu?

Fy. Tack gode gud för helgen och att denna hemska vecka äntligen är över. Bara en massa släcka-bränder-utryckningar på jobbet. Brandlarm med tömning av lokaler i kombination med vattenläcka, trasig bastu, tv-apparater utan ström, och sjuk personal är ingen skön kombo. Trust me on that! Puh vilken vecka! Det har varit något som behöver prioriteras & åtgärdas varje dag.

Jag håller näsan över vattenytan och tar mig fram. Jag har absolut inte läget under kontroll just nu, men jag kommer att lösa uppgiften. På något magiskt sätt så gör jag alltid det. Hur jäkla jobbigt det än är i stunden.

I onsdags fyllde jag 41 år. Det blev en dag som vilken annan. Jag hade inte lust att fira med pompa & ståt. Men det var helt OK, jag behövde inget annat just då. Just nu är det inte läge att trycka in fest och firande. Jag är inte där.

Det hade varit så skönt att få trycka på pausknappen nu. Få återhämta mig ett par dagar. Men tiden för det är sämre än någonsin. Min tanke om att kunna vara ledig på måndagar verkar vara helt kört, i alla fall på kvällen. Verksamheten kräver att jag är där på plats för just nu har vi så otroligt mycket att göra. Jag kommer ta förmiddagen off och köra 15-19 för då är jag i alla fall på plats peaktid och kan stötta upp teamet.

Men idag är det lördag och jag ska unna mig lite ledigt. Jag tänker inte göra ett smack utan jag ligger kvar i sängen och sätter på en må-bra-film att njuta av.

Igår såg jag filmen Niceville. En supermysig och härlig film som berör. Se den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s