Fast forward

Livet är sannerligen inte lätt nu. Just nu har jag det väldigt tufft privat och det påverkar mig mer än vad som är hälsosamt. Jag har svårt att sova på nätterna och jag har migränliknande huvudvärk med illamående. Jag känner mig vilsen och förvirrad. Helst skulle jag vilja trycka på knappen ”fast forward” och spela fram mitt liv ett år eller kunna se in i en kristallkula för att se framtiden. Men jag antar att det är precis så här det måste vara, när livet är så där jäkla skitjobbigt. Ovisst, otryggt, förvirrat. Inte skynda vidare utan ta det i stillhet. Acceptera. Vara i det utan att tänka för mycket på vad som är rätt eller fel, värdera och skuldbelägga.

Jag är så himla ledsen. Det är så otroligt ledsamt men det finns inget jag kan göra just nu mer än att låta dagarna gå. Allt har sin tid.

Jag tar en dag i taget. Andas. Låter svaren komma till mig.

3 tankar på “Fast forward

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s