Explore. Dream. Discover.

Ja, då har snart andra arbetsveckan passerat. Gud, vad snabbt denna veckan har gått. Imorgon ska jag åka till Stockholm på kick-off med jobbet. Jag har försökt att vara produktiv i veckan och har hunnit att förbereda ett stort event med öppet hus vi har hela nästa vecka på SATS. Ska bli superkul! Jag har även börjat att fila på min logotyp för företaget. Jag börjar bli nöjd nu och den kommer att se ut så här tror jag. Måste suga lite på den innan jag spikar helt.. Ev kommer jag ha den i orange istället men det är saker man kan ändra efter hand…

logo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s