En ledig måndag

Då har jag haft min första lediga måndag. Ja, ledig & ledig vet jag inte om jag blev. Det har varit en hel del mail och telefonsamtal med jobbet under dagen. Måndagar har vi alltid mycket att göra efter helgen och denna helgen hade vi specialmycket utmaningar. Jag vet ju om att vi har mycket på måndagar så jag får räkna med att sätta mig med lite admin varje måndag 2 timmar för att beta av lite grejer. De 2 timmarna kan jag ta igen på annat sätt genom att komma in lite senare eller sluta lite tidigare en annan dag.

Men men.. jag har i alla fall kunnat vara hemma tillsammans med Lukas hela dagen, så det var toppen. Eftersom Lukas Kung-fu träning ännu inte startat för terminen har han nu åkt till Stefan och jag får lite egen tid här hemma. Den ska jag ta tillvara på allra bästa sätt :-)

Kl 17:00 har jag ett möte inbokat med en kille som ska hjälpa mig att och se om han kan ta fram en logo till Urban Wellness. Det blir grymt! Hej Svejs så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s