Balans

Jag mår bra och känner mig i balans. Tre dagar på raken har jag promenerat en tur i Slottskogen, det är så otroligt skönt med frisk luft och solens strålar. Idag fick jag med mig Lukas ut också. Mysigt!

Ryggen känns bättre, det är sådan fantastiskt skön känsla! Jag är just nu väldigt inspirerad av att laga sallader och har ätit det till både lunch och middag sista dagarna.

Nästa vecka kommer min kära kollega och vän Tess tillbaka till jobbet – det blir härligt! Så mycket roligare att ha hennes på plats och njuta av hennes grymma energi. Vi är verkligen ett bra team och jag är så glad att vi jobbar tillsammans.

Nu ska jag softa med en film innan det är dags att sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s