8 min löpning!

Nu har jag jobbat tre dagar och har hunnit fixa massor på jobbet. Så skönt att det varit fint  väder för då har det varit lite lugnare på centret och jag har kunnat röja i våra förråd. Bara 2 arbetsdagar kvar denna veckan och till helgen ska jag och Lukas till mammas land. Ska bli supermysigt och jag håller tummarna för mycket svamp och blåbär.

Imorgon har jag stämt träff med en tiggarkvinna som brukar sitta utanför Hemköp för att hon ska följa med mig och hämta upp ett par säckar med pantburkar på vårt jobb. Inte helt lätt att få till det med tanke på att vi inte kunde prata med varandra men vi skrev klockslaget så förhoppningsvis är hon där imorgon bitti och möter mig.

På måndag har jag semester så det blir långledig helg för mig. Härligt! På eftermiddagen ska jag träffa en kille som ska hjälpa mig att ta fram en logo till Urban Wellness. Spännande. Det ser jag fram emot jättemycket.

2 dagar på raken har jag varit på en promenad i Skatås och provade att springa lite. Igår 2 min x 3 gånger och idag 1 min x 8 gånger. Totalt 8 min alltså och ryggen kändes OK efteråt. Det som däremot inte alls känns OK är när jag stått i repan för länge. Då får jag alltid så ont i ryggen. Det bästa är om jag kan kombinera att röra mig, med att sitta och stå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s