Urban Wellness

Under ett år har jag arbetat med mitt projekt och företag Urban Wellness med fokus på personlig utveckling, wellness och resor till Losinj Kroatien. Äntligen börjar alla bitar falla på plats och igår fick jag klart min sida http://www.urbanwellness.se

Jag sitter just nu med reseproduktionen för 2016 och har två resor planerade till 2016 – en nätverksresa tillsammans med Kenth Åkerman och en träningsresa ihop med instruktörer från SATS. I mitt nätverk har jag vänner som också är otroligt duktiga instruktörer, så jag är helt övertygad om att det kommer bli många härliga träningsresor framöver.

Detta ligger nämligen helt i linje med precis så som jag vill arbeta framöver – att själv välja vilka personer jag jobbar tillsammans med. Som platschef på SATS får du x antal personer i ditt team att förvalta över och det är självklart att vissa personer jobbar man helt enkelt bättre tillsammans med. I mitt företag kan jag handplocka mina kollegor och samarbetspartners. Vilken lyx!

Explore. Dream. Discover.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s