Sista dagen på semestern

Söndag och sista dagen på semestern innan jag börjar jobba igen. Denna sommar har jag verkligen haft otur med vädret och jag har faktiskt inte badat i havet en enda gång i år! Det är ju galet.

Igår fick jag ett sms av en vän som gjorde mig både konfunderad, arg och ledsen. I min värld ett mycket konstigt sms med en helt fel tolkning. Jag är så himla trött på att människor gör sina egna tolkningar, istället för att fråga om det är något som man känner sig osäker på. Jag läste sms:et kl 05:00 imorse och kunde sedan inte somna om pga irritation. Så här sitter jag nu kl 07:00 en söndagmorgon och skriver mina tankar. Att skriva är helande, att få ner sina tankar i skrift för att sedan kunna lägga det åt sidan.

Vi har haft gäster från Filippinerna och här är Lukas största fan – lilla Ansby. Spelade ingen roll vad Lukas gjorde så hade han Ansby hack i häl. Så himla gullig! På Filippinerna kallar barnen de äldre för ”Kuya” (uttalas som ”Koo-yah”) så det var ”Kuya Lukas” hela dagen lång. Lukas tyckte så mycket om honom också och det är klart att det är en speciell känsla som Lukas utryckte det ”det var så härligt att ha någon som tyckte om mig så mycket, som ville vara med mig precis hela tiden” Om Lukas åt så ville Ansby äta. När Lukas lade sig på golvet så lade sig Ansby på golvet. En riktig liten copycat!

Drömde dessutom att jag var gravid i natt. Förmodligen för att jag var barnvakt igår och när jag och Lukas tog Ansby till lekplatsen funderade jag på hur det skulle kännas att ha ett mindre syskon till Lukas. Jag har alltid velat ha fler barn men livet ville annorlunda och det är en liten sorg jag har.

11800168_10204665870108390_4356019251473603631_n

 

11796216_10153582637297578_3296905082575481287_n

 

Jag har alltid velat åka till Filippinerna men aldrig lyckats komma iväg. Nu när jag har vänner som bor i Davao, ska jag verkligen försöka att resa dit. Jag och Sanna pratade om att ev resa dit nästa år. Förhoppningsvis kanske jag kan få med mig Lukas också.

Idag ska Lukas till sin pappa. Han har varit med mig i 2 veckor nu så det kommer att bli tomt. Nu går vi in i våra vanliga rutiner igen så han kommer till mig på onsdag. Idag ska jag träffa en väldigt speciell vän som jag tycker så mycket om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s