Check på den!

Idag gjorde jag en sista inbetalning på ett av mina lån. Lånet var på 107.000 kr men nu är det alltså slutbetalt. Jag har betalt alla privata studier, betalt av mitt CSN-lån och har inga krediter. Så otroligt skönt att sätta check på den och vägen mot att inte ha en krona i skuld. Jag har nu ett lån kvar på min lägenhet och målet är att det ska vara slutbetalt augusti 2016.

Många har ju lån på bostad, bil, båt eller andra annat. Att inte ha några lån alls ger mig en känsla av frihet. Inget som håller mig fast ekonomiskt och jag blir inte heller låst av att dra runt en ”pengamaskin”. Ju mindre fasta utgifter jag har, desto mindre pengar behöver jag dra in för att klara mig. Det är ett steg mot frivillig enkelhet.

Jag har beslutat för att se om jag kan gå ner i arbetstid och jobba 80 % från augusti. Den dagen jag allra helst skulle vilja vara ledig är fredagar eller måndagar för då kan jag få långhelg. Hade ju varit ljuvligt! Vi får se om det går att pussla ihop med verksamhetens behov. Då Lukas alltid är hos mig på måndagar innan träningen kan jag få lite extra tid tillsammans med honom vilket hade varit mysigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s