Biblioteket – en guldgruva för stora som små.

Igår så hade jag och Lukas en underbart soft dag. Vi började dagen med sovmorgon (båda sov till kl 10:00!) sedan åt vi en lång frukost i sängen och hela förmiddagen gick i ett långsamt tempo. Ljuvligt!

Under eftermiddagen var vi på biblioteket ett par timmar. Jag hade nästan glömt bort hur mysigt det är att sitta ned med en bok. Senaste åren har jag lyssnat mer på ljudböcker än att läsa så det blev en jättemysig stund. Där finns ju även en massa spel man kan låna. Vi spelade Fia med knuff. Dit ska vi definitivt gå oftare! Det är kul eftersom Lukas också älskar att läsa! Stadsbiblioteket är så fint nu efter renoveringen och det är verkligen en guldgruva för både barn och vuxna.

Jessica Larning's photo.

2 tankar på “Biblioteket – en guldgruva för stora som små.

  1. Tips: spana in vilka nya böcker som är på väg in på nätbokhandlarna. Reservera dem sedan på en gång på biblioteket, så kan du hämta ut nya, obläddrade böcker på biblioteket, så fort biblioteket har fått hem dem. Det är ju trots allt något särskilt med böcker som fortfarande luktar nya.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s