Krakow i mitt hjärta

Nu har jag landat hemma igen efter ett par ljuvliga dagar i Krakow. Jag är barnsligt förtjust i den staden. Charmigt och god mat samt dryck till en billig peng. Jag gillar det polska köket men du kan lika gärna få en ljuvlig kulinarisk upplevelse. Min absoluta favoritrestaurang är Studio Qulinarne som ligger i judiska kvarteret. Fantastisk mat, supermysig inredning och bra service! Rekommenderas verkligen!

Dagarna har gått i ett soft tempo, jag har sovit länge på morgonen och strövat omkring i staden under dagen. Jag har verkligen haft en superskön semester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s