Vad får en klippning kosta?

Idag har jag varit hos frisören för klippning och slingor. Jag blev verkligen supernöjd men 1900 kr fattigare! Det var nog den dyraste frisören jag varit med om men det var ju bara att punga fram slantarna och betala. Vanligtvis går jag till en annan frisör men hon hade semester nu så jag bokade tid på en annan salong. Tilda som fixade mitt hår var otroligt duktig och noggrann. Allt som allt tog det 3 timmar så om man tänker på det så var det kanske OK. Men jag höll på att börja grina när jag skulle betala, vanligtvis brukar jag betala ca 1200 kr. Vad får klippning och slingor kosta egentligen? Vad tycker du är rimligt?

Efter det var jag tvungen att ta mig en promenad i Skatås för att stilla min ångest över min dyra klippning (skämt åsido) Underbart soligt väder gick jag 8 km och provade även att springa lite då ryggen kändes stark. Jag sprang bara en kort stund för jag vill inte riskera något men gud vilken ljuvlig känsla. Jag längtar tills jag kan springa igen!

Hem för att duscha och äta lite sushi. Nu blir det en lugn hemmakväll och Lukas kommer snart hem från Turkiet. Ska bli mysigt att träffa honom igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s