Semester!

Åh vad skönt! Idag börjar 3 veckors semester! Jag älskar verkligen mitt jobb men jag ska inte sticka under stol med att jag längtat efter att få lite ledighet och ladda batterierna! Jag har tillsammans med teamet gjort ett fantastiskt jobb resultatmässigt det första halvåret, något som jag är mycket glad och stolt över. Vi var enda center i regionen ( 17 center ) som klarade alla våra mål det första halvåret. Känns otroligt kul så nu ska jag verkligen njuta av välförtjänt semester!

Nästa vecka åker jag till Krakow och jag har även bokat ett par dagar till Losinj, Kroatien i början på september. Ska bli ljuvligt!

Idag tänker jag bara softa, kolla någon serie och trycka i mig smågodis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s