40 års kalas och röjfest i källaren

Jag har haft en effektiv helg och fått gjort massor! Så otroligt skönt! I torsdags kände jag mig så otroligt sliten, men inte konstigt med tanke på att jag hade en infektion i kroppen. Nu känner jag mig mycket piggare!

Igår röjde vi hemma och flyttade om lite i Lukas rum. Det blev verkligen superbra. Vi tog bort 2 små byråer som vi bar ner till källaren. I ena förvarar jag sommarkläder och i den andra vintergrejer som skridskor och annat. Rummet blev så otroligt mycket luftigare och Lukas var supernöjd!

På kvällen var det kalas hemma hos Caroline och hon hade verkligen gjort det så otroligt mysigt och fint på sin innergård. Dessutom bjöds det på en massa godsaker. Hon är så himla duktig på att piffa och göra det mysigt. Det var verkligen superlyckat!

Idag har jag fortsatt röja i källaren och slängt en massa prylar. Sedan så fixade jag lite smaskig fika för Marita kom på besök. Mysigt! Under tiden hann jag även slänga ihop en broccoli, skink- och ostpaj.

Chokladflarn med torkad frukt och nötter

Smält 200 gram 70 % choklad i ett vattenbad.
Klicka ut på ett bakplåtspapper. Strössla med dina favoriter. Jag valde nötter, gojibär, torkade blåbär och tranbär. Låt kallna.

Jag är mer än nöjd med helgen och känner mig laddad inför en ny arbetsvecka! Denna helgen fick jag ihop 5 svarta sopsäckar med skräp och 6 lådor med kläder, leksaker och annat som jag ska skänka bort. Jag fortsätter enligt mantrat: Less is more!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s