Aj. Det gör galet ont!

Har precis kommit hem från läkaren då mitt ena bröst tokvärker. Det ömmar och man kan se en rodnad. Högra bröstet är mycket större än det andra och känns hård som en fotboll. Efter att två olika läkare klämt och undersökt misstänktes en infektion. Mitt CPR-prov visade 30 och ska ligga under 5, vilket tyder på att jag har en infektion i kroppen. Hemskickad med antibiotika och tid för nytt återbesök på tisdag för att följa upp så att det går åt rätt håll. Det gör så galet ont! Kommer ihåg att jag hade mjölkstockning när Lukas var lite och det här är ungefär samma känsla. Jag kan inte ens krama Lukas pga smärtan och har knappt sovit något i natt. Denna helgen ska jag ta det lugnt! Imorgon är jag bjuden på kalas hos min fina vän och Lukas gudmor Caroline, men det blir till att stå över drinkarna. Hepp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s