Fråga mig vad jag har gjort idag!

Yes, nu har det hänt! Jag har äntligen börjat att ta tag i min källare! Mitt mål är att endast ha kartonger där nere med saker jag faktiskt använder som tex vinterkläder, skridskor och annat som är onödigt att förvara uppe i lägenheten. Jag har bla skänkt bort böcker, kläder, leksaker, heminredning och alla mina LP och CD-skivor. Facebook är perfekt för där finns en bortskänkes grupp. Bara att göra ett inlägg så är det alltid någon som vill ha mina grejer. Kändes lite vemodigt med mina skivor men å andra sidan så spelar jag dem aldrig. Jag har inte ens någon stereo att spela dem på. Så hej då CD-skivor! Tack för alla glädjestunder ni skänkt mig!

Det är faktiskt också en väldigt härlig känsla att kunna glädja någon annan. Tänk alla leksaker som nu kommer till användning istället för att ligga i min källare och samla damm!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s