Daily Greatness

Denna veckan har långt ifrån varit perfekt. Först var jag hemma med ryggvärk måndag och tisdag, öppnade gymmet på onsdag och idag torsdag är jag hemma och vabbar med Lukas som har feber och halsont. Sådant är livet! Ingen idé att planera för mycket helt enkelt för man har ingen aning hur allt ska bli. Imorgon har han skolavslutning men kommer förmodligen inte kunna vara med – och sedan väntar 9 veckor sommarlov. Ljuvligt för honom att inte behöva ruscha iväg på morgonen och passa tider. Själv känner jag mig lite halvstressad över hur vi ska förvalta tiden eftersom jag inte har så lång semester och han inte är på fritids. Vi får pussa lite helt enkelt innan jag har semester!

Jag ska under en period försöka skriva lite mer. Jag har varit i osync under en period och försöker hitta tillbaka. Att leva efter sina värderingar är viktigt och när hjärta och hjärna är i samklang är det enklare att vara i balans.

Mina värdeord är:

äventyr – jag vill gärna krydda tillvaron & vardagen! Älskar att resa och upptäcka nya saker/platser.
balans – mellan aktivitet och vila, mellan logik och känsla, med att ge och ta
kreativitet – att få vara kreativ i mitt jobb och på min fritid
frihet – att känna mig fri i sinnet, att ha möjlighet att själv kunna bestämma över min tid.
hälsa – att må bra och vara frisk
vänlighet – att vara vänlig mot mina medmänniskor
kärlek – till mig själv och min nära
sanning – att leva i sanning och i harmoni vad jag tror på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s