Egypten – Palace Port Galib

Nu har jag varit hemma lite mer än en vecka. Jag har varit på en helt fantastiskt semestervecka i Marsa Alam. Dagarna hade ett långsamt tempo och jag lyssnade verkligen in mina behov för att komma ikapp. Jag kände mig ganska sliten innan jag reste iväg så detta var verkligen balsam för själen.

Varje dag tränade jag på gymet, men har även bara kopplat av och tagit det lugnt. Jag köpte ett paket med tre spa-behandlingar på Six Senses Spa och första dagen provade jag 90 minuters hammam. Ljuvligt!

Jag reste iväg för att jag var tvungen att reflektera, stanna upp och ta ett par viktiga beslut. Vilket jag också har gjort. Jag har valt att stänga en dörr, vilket känns väldigt ledsamt men samtidigt nödvändigt just nu. Ibland behöver man resa bort för att hitta hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s