Esther & Frances – welcome to the world.

Vilken härligt ledig dag jag haft! Först tog jag sovmorgon och sedan har jag mest skruttat runt hemma hela dagen. Lukas har lekt tillsammans med en kompis hemma så jag har pysslat med mina egna grejer. Jag har länge varit sugen på att driva något eget vid sidan av jobbet på SATS. Idag föddes därför Ester & Frances som är mitt nystartade företag! Jag är en entreprenör och nu har jag hittat produkter som jag verkligen älskar. Jag ska bli återförsäljare för True Mélange doftljus och Magic Bath badsalt! Produkterna är ekovänliga och har bara naturliga ingredienser.

Jag har alltid älskat doftljus och varma bad men har på den senaste tiden också blivit mer medveten om vår miljö. Det känns därför underbart att kunna erbjuda härliga produkter som inte påverkar vår hälsa eller miljö negativt. Alla dofterna kommer från naturen i form av 100 % ren eteriska oljor. I en värld full av naturliga dofter finns inget behov av syntetiska manipulerade parfymoljor.

True Mélange® – ekovänliga doftljus

SOL Bloom true melange 1

Ekovänliga och 100 % naturliga doftljus i vackra burkar som du kan återanvända!
Tru Melánge betyder äkta blandning – ljusen är tillverkade av helt miljövänliga råvaror. Från vax, oljor, till veke och färger. Ljusen kommer från amerikanska biodlare i Minnesota som använder sig av naturliga råvaror som soja- och bivax.

I alla våra ljusserier används helt rena naturliga dofter ifrån växtriket, bomullsflätat veke och miljövänliga färger. Glasburkarna är screentryckta och fina för återanvändning som dricksglas eller ljuslykta!

Ljusen innehåller inget paraffin eller bly i veken.

Magic Bath® – ekovänligt badsalt

magic bath

Magic Bath® Salts for Shower & Bath är noggrant tillverkat av havssalt, rikt på mineraler, berikat på utvalda eteriska oljor och naturliga örter.
Vi använder oss enbart av naturliga, förnyelsebara och organiska ingredienser i våra produkter.

Magic Bath® salt kan tillsammans med lite olja användas som en bodyscrub i duschen eller som badsalt i avkopplande varmt bad som berör alla dina sinnen.
Inga av produkterna är testade på djur, och innehåller heller inte några ämnen  som härstammar från djur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s