Palace Port Galib – here I come!

Äntligen! Det har varit lite strul angående resan. Först skulle jag åka tillsammans med en vän men då hon fick förhinder avbokade även jag min resa. Sedan har jag under 3 veckor haft lite småångest och kikat på resor. Igår slog jag äntligen till. Lite i dyraste laget men jag har kämpat på bra den sista tiden med rygg och jobb så detta får bli min belöning. Jag åker fortfarande till Marsa Alam men har bytt hotell till Palace Port Galib. Det verkar vara otroligt fint och har fått högsta betyg i TripAdvisor. Dock är det inte all inclusive men jag har bokat halvpension. Det blir toppen! Helt ärligt tycker jag att det är bättre att det inte är all inclusive för då blir det inte lika ”brötigt”. Många barnfamiljer väljer tex andra alternativ och min erfarenhet är att det oftast blir lite lugnare.

Jag åker den 23 april så nu är det countdown. Det blir en viktig resa där jag ska reflektera över livet och bestämma riktning för framtiden. Jag tycker om att resa ensam och vara i stillhet. Det enda som är surt att det blir så mycket dyrare att resa ensam pga att man får betala tillägg på hotellet eftersom jag bara är en person.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s